Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  4:14 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 18:16

Σχεδιάζει τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου ο Παναιτωλικός

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μία αξιέπαινη ενέργεια προχώρησε η ΠΑΕ Παναιτωλικός με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείου Αγρινίου, λαμβάνοντας έρεισμα από τις κρίσιμες συγκυρίες που έχουν διαμορφωθεί με την πανδημία του κορωνοϊού.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι του συλλόγου, έχοντας ήδη προβεί αρχικώς σε δωρεά υγειονομικού υλικού στο Νοσοκομείο, κατέθεσαν πρόταση για τη διοργάνωση ενός τηλεμαραθωνίου στην τηλεόραση του Αχελώου, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων αλλά και υλικών τα οποία θα ενισχύσουν περαιτέρω το ίδρυμα.

Η πρότασή τους έγινε αποδεκτή σήμερα, 21 Απριλίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Αγρινίου και αναμένεται να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις ως προς την οργάνωσης της δράσης αυτής.

Μάλιστα, το ποσό το οποίο θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου ώστε να ενισχυθεί ότι αυτή κρίνει ότι χρήζει απαραίτητα ενίσχυσης.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1663 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.