Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  3:34 μμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 18:06

ΑΣΕΠ: Μόνιμες προσλήψεις στη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας – Ποιες θέσεις «ανοίγουν»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Άναψε το «πράσινο φως» για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 152 ατόμων.

Νέες προσλήψεις προ των πυλών.

Με νέο προσωπικό ενισχύεται η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, η οποία θα εντάξει στο δυναμικό της 152 μόνιμους υπαλλήλους.

Κατά την απόφαση που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια» άναψε το «πράσινο φως» για την κίνηση διαδικασιών πρόσληψης 152 ατόμων, με μόνιμη σχέση εργασίας ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού δικαίου Αορίστου Χρόνου, σε ερευνητικούς και τεχνολογικούς φορείς εποπτευόμενους από τη Γενική Γραμματεία, εκ των οποίων οι εκατόν είκοσι δύο (122) αφορούν σε θέσεις Ειδικού Επιστημονικού και Τεχνικού Προσωπικού και οι τριάντα (30) σε θέσεις Διοικητικού Προσωπικού.

Παράλληλα, με απόφαση του υπουργείου Εργασίας καθορίστηκαν οι θέσεις που πρόκειται να πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τις διατάξεις του ν. 2643/1998. Η νέα προκήρυξη αναμένεται να σταλεί για επεξεργασία στο ΑΣΕΠ εντός των επόμενων ημερών.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάστηκε 1785 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία