Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:14 πμ
 
wm small
Τρίτη, 21 Απριλίου 2020 12:04

Ανάλυση του αγώνα: Φούμπον Γκάρντιανς – Γιούνι Πρέζιντεντ Λάιονς

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αγώνας μπέιζμπολ στην Ταϊβάν. Αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών. Αναμένονται υψηλές θερμοκρασίες στην Νέα Ταϊπέι Σίτι, το ενδεχόμενο όμως βροχόπτωσης είναι ικανό να επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα.

Ζήσε την απόλυτη εμπειρία στο betshop casino

Έπειτα από πέντε σερί εκτός έδρας αγώνες, η Φούμπον Γκάρντιανς δίνει τον πρώτο της φετινό εντός έδρας για την φετινή CPBL. Την Κυριακή του Πάσχα έχασε εύκολα από την Ρακουτέν με σκορ 3-1. Βελτιωμένη πάντως στα αμυντικά της καθήκοντα, έχασε στις λεπτομέρειες. Ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1 στο 2ο inning, επιθετικά είχε πρόβλημα και αυτό της στοίχισε. Η αντοχή του Τσεν Σιχ Πενγκ θα κρίνει κατά πολύ το σημερινό της παιχνίδι.

Από την άλλη, η Γιούνι συνεχίζει για 7ο σερί παιχνίδι να παίζει εκτός Ταϊνάν. Το θετικό τουλάχιστον είναι πως επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα. Πρόσφατα κέρδισε την Κυριακή του Πάσχα με σκορ 7-4 στην έδρα της Τσάινατραστ. Ο έμπειρος δεξιόχειρας αμυντικός Λουν ξεκίνησε άσχημα την χρονιά. Έχει όμως την πείρα (38 ετών γαρ) προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στο αποψινό.

Εκτίμηση: Η Φουμπόν δίνεται μεγάλο φαβορί, όμως δεν δικαιολογούνται αποδόσεις κάτω του 1.50. Αξίζει ποντάρισμα στην Γιούνι και στις τιμές του 2.70 που την βρίσκουμε.

Διαβάστηκε 1723 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.