Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  11:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 17:51

Θα απαλλαγούμε από τους σφραγιδοκράτορες;

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους επιταχύνθηκε λόγω της κρίσης του κορονοϊού. Καλό θα ήταν να ακολουθήσουν και οι δήμοι και να αξιοποιήσουν αυτή τη κρίση ως ευκαιρία. Με αυτό το σκεπτικό ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης πήρε απόφαση για παραχώρηση δωρεάν της ψηφιακής πλατφόρμας του Δήμου σε κάθε έναν από τους δήμους της χώρας για όσο διάστημα διαρκεί η υγειονομική κρίση.

Πρόκειται για την πλατφόρμα που δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να εκδίδουν ηλεκτρονικά, απλά και γρήγορα απ’ όποιο σημείο βρίσκονται, χωρίς να επισκέπτονται τους δήμους τους, τα δέκα πιο δημοφιλή πιστοποιητικά. Βεβαίωση Μόνιμης Κατοικίας, Πιστοποιητικό Γέννησης, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης, Πιστοποιητικό Εντοπιότητας και αντίγραφα των ληξιαρχικών πράξεων είναι μερικά από τα έγγραφα που μπορεί να λάβει κανείς χωρίς να επισκεφθεί τους σφραγιδοκράτορες των δήμων. Aν προχωρήσουν όλα αυτά μέσα από το έκτακτο πλαίσιο του κορονοϊού, το ζήτημα θα είναι να μείνουν, μπας και απαλλαγούμε από τους τους σφραγιδοκράτορες…

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 3061 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.