Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  1:29 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 17:42

Αυγενάκης: «Πιεσμένο πρωτάθλημα, κεκλεισμένων των θυρών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρθηκε για το μέλλον της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ελλάδα

Για το μέλλον των πρωταθλημάτων μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λευτέρης Αυγενάκης στον τηλεοπτικό σταθμό των Χανίων “Νέα Τηλεόραση”, όπου και εξέφρασε την πεποίθηση πως θα ολοκληρωθεί η σεζόν, αλλά πάντα κεκλεισμένων των θυρών. «Υπάρχει η πρόθεση να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα.

Το πιο πιθανό είναι να γίνουν με ένα πολύ πιεσμένο πρόγραμμα κεκλεισμένων των θυρών, χωρίς να έχει σημασία αν θα είναι έδρα σου, έδρα μου. Μονάχα να ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές και κυρίως να προβληθούν από τα μέσα ενημέρωσης ώστε να μην υπάρχει πολύ μεγαλύτερη απώλεια από τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Εγώ το βλέπω αυτό πολύ πιθανό. Κι εφόσον εδραιωθεί περισσότερο αυτό το σενάριο σε επίπεδο UEFA, δεν βλέπω τον λόγο να μην το ακολουθήσουμε κι εμείς στην Ελλάδα όπου είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα», ανέφερε ο Υφυπουργός Αθλητισμού.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1837 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.