Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  5:44 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Απριλίου 2020 18:23

Παναιτωλικός: Πέφτουν υπογραφές για το γήπεδο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην τελική ευθεία γα την υλοποίηση των έργων που εξαγγέλθηκαν πέρσι, μπαίνουμε πλέον, καθώς όπως ανακοίνωσε η Περιφέρεια, αύριο Μ. Τετάρτη πρόκειται να υπογραφεί Προγραμματική Σύμβαση από τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη και τον Παναγιώτη Στεργίου (Πρόεδρο του Γυμναστικού Φιλεκπαιδευτικού Συλλόγου «Παναιτωλικός»), η οποία θα αφορά τον εκσυγχρονισμό των αθλητικών εγκαταστάσεων του γηπέδου του Παναιτωλικού και τη διαμόρφωση εκθεσιακών χώρων, συνολικού προϋπολογισμού 1,5 εκατομμυρίου ευρώ που επίσης θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Με τις παρεμβάσεις που θα γίνουν, εκσυγχρονίζεται το γήπεδο του Παναιτωλικού, ενώ μεταξύ άλλων προβλέπεται η προσθήκη διώροφης κερκίδας, κατασκευή στεγάστρου στην ανατολική κερκίδα (μικρή), κατασκευή πρότυπου χώρου φιλοξενίας ΑμεΑ και διαμόρφωση χώρου φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Επίσης, θα γίνει διαμόρφωση – ανάπλαση πρόσοψης επί της οδού Προυσιωτίσσης, για ασφαλή είσοδο και έξοδο φιλάθλων και διερχομένων στο πεζοδρόμιο της οδού, διαμόρφωση εσωτερικού χώρου στην νότια κερκίδα (πέταλο), δημιουργία χώρου εκδηλώσεων, συνελεύσεων, συνεδρίων. Τέλος διαμορφώνεται εκθεσιακός χώρος, με σχεδιασμό, κατασκευή, εγκατάσταση εκθεσιακών προθηκών, ανοικτών εκθετηρίων, οργάνωση, προμήθεια εξοπλισμού και εγκατάσταση των απαραίτητων οπτικοακουστικών μέσων, αλλά και διαδραστικών εφαρμογών.

agrinio-sports.gr

Διαβάστηκε 1909 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.