Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:30 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 10:42

Θα προσπαθήσουν να… φυλαχτούν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γράφει ο Highlander

Παίξε και εσύ virtual sports στοιχημα αυτές τις ημέρες

Θετική έκβαση είχε η αναμέτρηση της Σμολέβιτσι με την Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ αναφορικά με την επιλογή μας, μιας και οι δύο ομάδες έμειναν στο απόλυτο μηδέν και με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε η ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους. Πάμε να δούμε τση σημερινή επιλογή μας.

Η δράση συνεχίζεται στη Λευκορωσία με την αναμέτρηση της Σλάβια Μοζίρ κόντρα στην Ρουχ Μπρεστ. Η γηπεδούχος βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, έρχεται από τρεις νίκες στη σειρά και όλες ήταν τρομερές. Νίκησε στο πρωτάθλημα την Μπάτε Μπορίσοφ εντός έδρας με 2-1, εκτός έδρας την Ντινάμο Μπρεστ με το ίδιο σκορ, αν και είχε ισοφαριστεί, για να ακολουθήσει η τεράστια επιτυχία και νίκη-πρόκριση στο Κύπελλο, εκ νέου κόντρα στην Μπάτε, με σκορ 1-0. Εχει τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, στα δύο από αυτά έχει κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

Η Ρουχ Μπρεστ από την άλλη μεριά έρχεται από δύο ήττες στη σειρά, αμφότερες με σκορ 1-0, πρώτα από τη Μινσκ εντός έδρας και στη συνέχεια από την Μπάτε εκτός, αν και η εμφάνισή της ήταν αρκετά καλή. Στα τέσσερα από τα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της σκόραρε η μία από τις δύο ομάδες, συμπεριλαμβανομένων και των φιλικών αναμετρήσεων που έδωσε.

Το σημείο: Η φιλοξενούμενη λογικά θα προσπαθήσει να πάει το ματς σε χαμηλό ρυθμό, δεν είναι απίθανο να έχουμε ισοπαλία στο τέλος του πρώτου μέρους και να δυσκολέψει η Ρουχ Μπρεστ την Σλάβια Μοζίρ, σε απόδοση 2.00.

Διαβάστηκε 1988 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.