Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  8:19 μμ
 
wm small
Κυριακή, 12 Απριλίου 2020 10:34

Συνεισφέρει στο σκορ η Κατλόν

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κείμενο του Λάμπρου Γκαραγκάνη για το foxbet.gr

Κουτζάντ - Κατλόν (σέντρα στις 12/4, 14:00): Παιχνίδι με μεγάλο φαβορί την Κουτζάντ, η οποία κατάφερε να ξεπεράσει την απώλεια του Super Cup από την πολύ δυνατή Ιστικλόλ. Νίκησε στην Ντουσάνμπε την ΤΣΣΚΑ Πομίρ με 3-1, υπερισχύοντας στο ψηλό παιχνίδι και χτυπώντας την αντίπαλό της από στημένες φάσεις. Άνοιξε το σκορ με τον Σιντόροβ λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Έκανε το 0-2 με τον Μπεκναζάροβ στο 63' και στη συνέχεια η ΤΣΣΚΑ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Μείωσαν οι γηπεδούχοι στο 76', αλλά ο Ακμέντοβ στο 90' διαμόρφωσε το αποτέλεσμα και έδωσε 3 εύκολους βαθμούς στην περυσινή 2η ομάδα της βαθμολογίας της Higher League. Μπορεί να μην έχει τη βοήθεια του κόσμου της η Κουτζάντ, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή -θεωρητικά τουλάχιστον- είναι βήματα εμπρός από την Κατλόν.

Μάθε περισσότερα για τις καλυτερες στοιχηματικες εταιριες εδώ

Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους, στο 2-1 εντός με την Ισταραβσάν. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ από φάουλ του αντιπάλου, με τον τερματοφύλακά τους να κάνει λάθος υπολογισμό και να ευθύνεται. Κατάφεραν στο 53', αρκετά νωρίς δηλαδή, να ισοφαρίσουν με τον Aκούνοβ. Αγωνίστηκε η Κατλόν με παίκτη λιγότερο, αλλά λυτρώθηκε στο 94' με πέναλτι του Μπομπόεβ το οποίο προκάλεσε διαμαρτυρίες πάντως! Το ζήτημα είναι πώς εξασφάλισε 3 βαθμούς, οι οποίοι της δίνουν ώθηση. Έχει να χάσει 10 χρόνια από την Κατλόν εντός η Κουτζάντ, μετρώντας έκτοτε 8 νίκες και 3 ισοπαλίες ως γηπεδούχος. Οι φιλοξενούμενοι, 7οι πέρυσι, έχουν μόνο τον Γκανέζο γκολκίπερ Κουέιγ ξένο. Έκανε πολύ κακό τελείωμα την περυσινή σεζόν η Κατλόν, αλλιώς θα τερμάτιζε ψηλότερα. Γερό κρας τεστ η έξοδος στη 2η μεγαλύτερη πόλη του Τατζικιστάν.

Τι σκέφτομαι: Σε ανοικτά παιχνίδια πρωταγωνίστησαν οι ομάδες στην εκκίνησή τους στη Higher League. Στο χαμηλό επίπεδο του Πρωταθλήματος έδειξαν επιθετικές αρετές. Δεν προκύπτει φαβοριτισμός του 1.30 για την Κουτζάντ, αντίθετα εντοπίζεται αξία στο G/G. Πιθανότατο να σκοράρει η Κατλόν.

Διαβάστηκε 1939 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.