Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:20 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 15:19

Ο νεαρός Αγρινιώτης σκηνοθέτης Στάθης Παπαδημητρίου ετοιμάζει την 2η ταινία του με ενα πολύ επίκαιρο και ενδιαφέρον θέμα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Στάθης Παπαδημητρίου με καταγωγή απο το Αγρίνιο, ολοκληρώνει την 2η ταινία του που έχει σαν θέμα τον σχολικό εκφοβισμό και τίτλο "Mental Breakdown" (Ψυχική Κατάρρευση). Ενα σύνολο καταξιωμένων επαγγελματιών πλαισιώνει αυτή την προσπάθεια. Αναμένουμε σύντομα να απολαύσουμε την ταινία στις οθόνες μας. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση της ταινίας απο τις φωτογραφίες και το βίντεο που βρίσκονται στο άρθρο.

mental breakdown 03

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η ταινία ονομάζεται "Mental Breakdown (aka Ψυχική Κατάρρευση’’) και διαπραγματεύεται  μια έφηβη κοπέλα που δέχεται εκφοβισμό απο τους συμμαθητές της, απόρριψη απο τους κηδεμόνες της και αποφασίζει να πάρει εκδίκηση. Η ταινία θα βασιστεί στην ψυχική κατάρρευση (Mental Breakdown) που μπορεί να έχει ένα άτομο από όλο αυτό καθώς επίσης και που μπορεί να οδηγήσει. Το σενάριο υπογράφει η Δήμητρα Νικολαίδη.  Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο των γυρισμάτων, και πριν λίγες μέρες δημιουργήθηκαν και τα social media της, όπου μπορείτε να βρείτε backstage υλικό καθώς επίσης  και να μαθαίνετε νέα για την πορεία της.

https://www.facebook.com/mentalbreakdownmovie/

https://www.instagram.com/mentalbreakdownmovie/

Επίσης στο επίσημο website της ταινίας μπορείτε να δείτε τα teaser, τους ανθρώπους που βρίσκονται μπροστά και πίσω από την κάμερα, μια gallery με φωτογραφίες που θα ανανεώνεται, καθώς επίσης και το blog, όπου θα αναρτούνται διάφορα ενδιαφέροντα άρθρα.

https://mentalbreakdownmovie.com/

mental breakdown 01

mental breakdown 02

Την διεύθυνση φωτογραφίας υπογράφει η Χρυσή Ζαχαροπούλου. Τον ήχο της ταινίας υπογράφει η Παναγιώτα Εξάρχου – Δημούδη. Τo styling και το art directing υπογράφει η Ίριδα Σιδέρη.

Executive Producers | Χρήστος Νικολαρέας - Γιώργος Κανάκης & Γιώργος Κωνσταντινόπουλος

Πρωταγωνιστεί η Δανάη Μπιλίρη, με συμπρωταγωνίστρια την Νεφέλη Σπηλιοπούλου.

Παίζουν οι: Ράνια Πολυχρονάκη, Κωνσταντίνα Αθανασίου, Παναγιώτης Αθηναίος, Θάνος Καψοράχης, Μιράντα Κοροβιλά, Μαρία Μινέτου.

Βοηθητικοί Ηθοποιοί | Θοδωρής Κουρουτζάκης & Ανδρεόπουλος Θεοφάνης

Υπεύθυνη διανομής ρόλων (casting director) | Βανέσσα Μπρουμάνα

Βοηθός Σκηνοθέτη | Αριάννα Παπαδημητρίου

Οπερατέρ | Ευαγγελία Καπογιάννη

Μακιγιάζ | Γεωργία Γιαννικοπούλου & Αγγελή Λουίζα Μαρία

Ήχος |  Χάικ Κουρτιάν & Σαρλότ Μιχαλίτσι

Σκηνογραφία | Ζωή  Δρίβα

Soundtrack & Melodies | Βηταρτίνος

Λίγα Λόγια για τον σκηνοθέτη:

mental breakdown 05

Ο Στάθης Παπαδημητρίου (Stathis Papadimitriou) γεννήθηκε το 1998 στο Αγρίνιο και είναι Έλληνας σκηνοθέτης. Οι γονείς του κατάγονται από τις Φυτείες Ξηρομέρου (σσ μια κωμόπολη κοντά στο Αγρίνιο) και εκεί έζησε έως τα 18 του.

Μετά την πρώτη του ταινία που προβλήθηκε στο Διεθνές Ψηφιακό Φεστιβάλ Αθηνών αλλά και στο Λονδίνο, ο Στάθης Παπαδημητρίου έρχεται με μια νέα ταινία μικρού μήκους με θέμα το ‘’bullying’’, και κατά κύριο λόγο την ψυχική κατάρρευση (Mental Breakdown)  που προκύπτει από αυτό, αλλα και που μπορεί να οδηγήσει.   Όπως λέει: ‘’To bullying είναι ένα φαινόμενο που ξεκινάει από το σχολείο και παρατηρείται σε κάθε κοινωνική τάξη, είτε άμεσα, είτε έμμεσα’’. Μέσα από την νέα του ταινία θέλει να περάσει ένα μήνυμα προς όλους τους ανθρώπους που το ζούνε αυτό καθημερινά καθώς επίσης και ότι η

‘’η βία φέρνει μόνο βία’’.

mental breakdown 07

Διαβάστηκε 39540 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 15:22
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Πολυμέσα