Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  12:37 μμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 01:11

Βραδινή βόλτα στο Αγρίνιο εν μέσω κορωνοϊού (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ενα επίκαιρο και μάλλον ιστορικό (για το μέλλον) βίντεο ανέβασε στο youtube o Ανδρέας Κουτσοθανάσης. Βραδινή βόλτα στo κέντρο της πόλης του Αγρινίου εν μέσω Κορωνοϊού.

Λίγες μέρες πρίν το Πάσχα του 2020 και η απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού έχει αλλάξει την όψη της πόλης τόσο την ημέρα όσο και το βράδυ. Μια νυχτερινή βόλτα αποτυπώνει στην κάμερα την θλιβερή πραγματικότητα. Μπάρ, καφετέριες, καφενεία και λοιπά καταστήματα εστίασης κλειστά, κόσμος να κυκλοφορεί  ελάχιστος, οχήματα ελάχιστα. Οι πολίτες κλεισμένοι στα σπίτια τους. Το αύριο αβέβαιο για όλους. Ολοι περιμένουν υπομονετικά να περάσει και αυτό.

Το ευχόμαστε και μακάρι σύντομα οι καταθλιπτικές εικόνες των τελευταίων ημερών να αποτελέσουν ανάμνηση.

 

 

Διαβάστηκε 4359 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 15:36
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Ανδρέας Κουτσοθανάσης

Ο Ανδρέας Κουτσοθανάσης ασχολείται επαγγελματικά με την φωτογράφηση και την βιντεοσκόπηση. Εχει στο ενεργητικό του πάρα πολλές δημιουργίες βίντεο απο την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας και συνηθίζει να μας εκπλήσσει με τις δουλειές του. Μας έχει παραχωρήσει πάρα πολλές φωτογραφίες και βίντεο για δημοσίευση και γνωστοποίηση των αναγνωστών για περιοχές απαράμμιλης ομορφιάς στο νομό μας.

facebook.com/andreas.koutsothanasis