Πέμπτη, 25η Απριλίου 2024  9:52 πμ
 
wm small
Σάββατο, 11 Απριλίου 2020 01:09

Πλίνθοι και κέραμοι απ’ τον «φορέα συντονισμού»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Υπερπροσφορά» απ’ τον «συντονιστή» σε υπηρεσίες που παρέχει το ίδιο το ΟΣΔΕ, προτείνοντας το «βγαίνουμε απ’ το σπίτι».

 

Από το επίσημο εγχειρίδιο του ΟΠΕΚΕΠΕ για την Ενιαία…το “χ” και το “ψ”, σε απλά μαθηματικά και έτοιμη δοσμένη λύση. Δεν χρειαζόμαστε νέες προσφορές από κανέναν, που θέλει να εμφανίσει ότι έχει δήθεν λόγo ύπαρξης.

Σε μια ακόμη κίνηση πανικού, ο υποτιθέμενος «φορέας συντονισμού», αφού παταγωδώς απέτυχε να δικαιολογήσει το ρόλο του και αφού δεν κατάφερε τελικά να κρατήσει κλειστό το ΟΣΔΕ, έρχεται με μια κακέκτυπη έκθεση υποτιθέμενης επίσης τεχνικής επίλυσης, να ξαμολήσει τους αγρότες στην ύπαιθρο χώρα, στους κάμπους, στα βουνά και στα λαγκάδια, δίνοντάς τους τη σπαζοκεφαλιά του “x” και του “ψ”, για να βρουν την περίμετρο απ’ τα αγροτεμάχιά τους. Και αυτό, για τους ηλικιωμένους, όπως οι ίδιοι έλεγαν, αγρότες, σε μια περίοδο, μάλιστα, που οι καλλιέργειες έχουν τόσο αναπτυχθεί, ώστε μόνο σε συνθήκες survivor θα μπορούσαν να κάνουν αυτά που τους ζητάνε.

Στην πραγματικότητα η «επίλυση» που προτείνει ο συντονιστής είναι φενάκη, αφού:

ΔΕΝ διασφαλίζει το «μένουμε σπίτι»,

ΔΕΝ προσφέρει τίποτα που να μην υπάρχει ήδη στα κινητά τηλέφωνα των παραγωγών,

ΔΕΝ δίνει απολύτως καμία λύση, που να μην υπάρχει ήδη στο ίδιο το πλαίσιο του ΟΣΔΕ.

Όσον αφορά το «δοκιμασμένο» της λύσης και μάλιστα απ’ το 2017, …καλό θα ήταν να μας πουν πόσοι παραγωγοί και από ποιο ΚΥΔ έστειλαν όλα αυτά τα χρόνια το “χ” και το “ψ” και την περίμετρο.

Aφαίρεση μη επιλέξιμων… επίσης στο λογισμικό του ΟΠΕΚΕΠΕ, έτοιμη λύση, που δεν χρειάζεται να την προσφέρει κανείς άλλος.

Με επικοινωνιακά τεχνάσματα μόνο και με μεταξωτές κορδέλες, σε μια απέλπιδα προσπάθεια επιχειρεί ξανά να οικειοποιηθεί υπηρεσίες του ΟΠΕΚΕΠΕ και να πουλήσει το δεδομένο και αυτονόητο των εφαρμογών που, ούτως ή άλλως, επαναλαμβάνουμε, υπάρχουν στα κινητά τηλέφωνα, ως δικές του παροχές.

Πρόκειται, όχι για «συνδυασμό λύσεων», αλλά για συνονθύλευμα ατάκτως ειρημένων προτροπών, που ως πλίνθοι και κέραμοι θα καταρρεύσουν με κρότο, αφήνοντας πίσω τους συντρίμμια μόνο και τη σκόνη.

Διαβάστηκε 1538 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία