Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:52 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2016 23:26

Ισως οι ωραιότερες φωτογραφίες που έχουν βγει με iPhone

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ολοι βγάζουμε φωτογραφίες με τα κινητά μας, άλλοι έχουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα και άλλοι όχι τόσο. Κάποιοι, όμως, περνάνε σε άλλο επίπεδο. Εχοντας ως εργαλεία μόνο το smartphone τους και εφαρμογές, δημιουργούν ένα αποτέλεσμα που θα το ζήλευαν επαγγελματίες φωτογράφοι.

Ενα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο Τσάρλι Νταβόλι, ο οποίος φτιάχνει τον δικό του σουρεαλιστικό κόσμο, απλά παίζοντας με το κινητό του.

Οταν περπατά στον δρόμο, φωτογραφίζει ότι του τραβάει την προσοχή. Από ένα κτίριο, ένα ταβάνι ή απλά μια κούπα με καφέ.

Η δημιουργία κάτι νέου έρχεται στο επόμενο στάδιο. Η φαντασία του μεγάλη και η δεξαμενή ευφάνταστων ιδεών ακόμα μεγαλύτερη.

Οι επιρροές του είναι ποικίλες από τους πίνακες του Τζόρτζιο ντε Κίρικο μέχρι την σχολή του Μπάουχαους και την ποπ κουλτούρα του Γουόρχολ.

Αυτό που λατρεύει ο Τσάρλι είναι πως ο καθένας μπορεί να απολαύσει τα δημιουργήματά του, όπως μια βόλτα σε ένα λούνα παρκ.

 

Διαβάστηκε 2827 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.