Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:39 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 18:23

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Εξονυχιστικοί έλεγχοι σε ΚΤΕΛ (Βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ελέγχους στα ΚΤΕΛ Κηφισού πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν οι πολίτες που ετοιμάζονταν να ταξιδέψουν διέθεταν τα απαιτούμενα έγγραφα.

Οι άνδρες της ΕΛΛΑΣ, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών ελέγχων για την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της κυκλοφορίας λόγω της πανδημίας του κορονoϊού, ζητούσαν από τους πολίτες που βρισκόταν στα ΚΤΕΛ Κηφισού, να τους προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για να ταξιδέψουν.

Σε όσους δεν τα διέθεταν, βεβαιώθηκαν ισάριθμες παραβάσεις.

Να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 8 Απριλίου βεβαιώθηκαν 2.104 παραβάσεις σε όλη την επικράτεια για άσκοπες μετακινήσεις, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό σε 26.855 παραβάσεις. Οι παραβάσεις αυτές αντιστοιχούν σε διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 4.028.250 ευρώ.

reader.gr

Διαβάστηκε 886 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.