Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  10:10 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 18:23

Το νοσοκομείο Αγρινίου “δανείζει” εξοπλισμό ΜΕΘ στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Tην προσωρινή διάθεση  – παραχώρηση από το Νοσοκομείο Αγρινίου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ενός  αναπνευστήρα και ενός  Μόνιτορ ΜΕΘ  αποφάσισε η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Το έπραξε για την κάλυψη των έκτακτων αναγκών που έχουν προκύψει λόγω κορωνοϊού  και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε ως συνέχεια της καταγραφής που έκανε τις περασμένες ημέρες η ΥΠΕ των διαθέσιμων κλινών και εξοπλισμού ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου.

Καθώς στην Αιτωλοακαρνανία δεν υπάρχουν ακόμη επιβεβαιωμένα κρούσματα ενώ δεν επαρκούν και οι γιατροί για λειτουργία όλων των  κλινών ΜΕΘ του Νοσοκομείου Αγρινίου, θεωρείται από την υγειονομική αρχή σκόπιμο να διατεθεί ένα τμήμα τους προσωρινά σε άλλα όμορα νοσοκομεία. Η αρχή έγινε με τα Γιάννενα και δεν αποκλείεται και συνέχεια…

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 766 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.