Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:02 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 14:25

Ενημέρωση από το Κέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου για την νόσο Covid-19 (κορωνοϊός)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αφορμή τα νέα δεδομένα λόγω της νόσου COVID-19 (κορωνοϊός),  από το Κέντρο Κοινότητας Με Παράρτημα ΡΟΜΑ του Δήμου Ιερής Πόλης Μεσολογγίου γίνεται γνωστό  ότι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στους καταυλισμούς και τις οικίες που διαμένουν οικογένειες ΡΟΜΑ στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, από τον Επισκέπτη Υγείας και τον Διαμεσολαβητή Ρομά του Κέντρου Κοινότητας.

Η επίσκεψη είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, καθώς ο Επισκέπτης Υγείας του Κέντρου Κοινότητας αναφέρθηκε στην νόσο Covid-19, τη μετάδοση αλλά και τα μέτρα για την πρόληψή της.
Σε αυτό το πλαίσιο διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό, καθώς και βεβαιώσεις μετακίνησης για τη διευκόλυνσή τους. Επίσης ο διαμεσολαβητής του κέντρου κοινότητας κατέγραφε την σύσταση και τα μέλη των οικογενειών αλλά και τις ανάγκες τους με σκοπό να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες από πλευράς δημοτικής αρχής για την αντιμετώπιση της νόσου Covid – 19.

To Kέντρο Κοινότητας με παράρτημα ΡΟΜΑ Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου λειτουργεί στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014 – 2020» με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για κάθε διευκρίνηση ή πρόσθετη πληροφορία τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας είναι στη διάθεση των δημοτών από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.00π.μ έως 16.00μμ.

Τηλέφωνο: 2631363417

Διαβάστηκε 698 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.