Τρίτη, 23η Απριλίου 2024  1:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 17:24

Σκέψεις για παράταση του επιδόματος των 800 ευρώ και τον Μάιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην παράταση του μέτρου αναστολής των συμβάσεων εργασίας για εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα και τον Μάιο, προσανατολίζεται η κυβέρνηση.

Στην παράταση του μέτρου αναστολής των συμβάσεων εργασίας για περίπου 1,7 εκατ. εργαζομένους του ιδιωτικού τομέα και τον Μάιο προσανατολίζεται η κυβέρνηση, προκειμένου να εισπράξουν το επίδομα των 800 ευρώ για 45 ημέρες.

Το σενάριο επέκτασης των μέτρων στήριξης και τον επόμενο μήνα έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από τους ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους σε ειδική πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για την καταβολή του επιδόματος των 800 ευρώ.

Αύριο ξεκινούν οι αιτήσεις για να δηλώσουν συμμετοχή 180.380 επιστήμονες της χώρας στο πρόγραμμα τηλεκατάρτισης, με επιταγές των 600 ευρώ.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 990 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.