Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 17:18

Συνδυασμός Καζαντζή: «Ας παραμερίσουμε το Εγώ μας και ας προτάξουμε το Εμείς»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Ας παραμερίσουμε το Εγώ μας και ας προτάξουμε το Εμείς», αναφέρει σε ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη Αγρινίου «ο τόπος μας αξίζει» του Νίκου Καζαντζή. Το μήνυμα:

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Η παράταξή μας «Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ», συγχαίρει όλους τους επιχειρηματίες και εν γένει όλους τους συμπολίτες μας, που έχουν συνδράμει είτε υλικά είτε προσωπικά, στην συγκέντρωση αγαθών, που προορίζονται για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Επίσης θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες του Δήμου Αγρινίου αλλά και τις διοικήσεις τους (αιρετούς και υπαλλήλους) για τον αγώνα που κάνουν με αυταπάρνηση και υπέρβαση, ώστε να εξυπηρετηθεί και ο τελευταίος δικαιούχος.
Καλούμε όλους τους συνδημότες μας και όσους νοιάζονται για τον Δήμο Αγρινίου, ανάλογα με τις δυνάμεις του ο καθένας, να συνεισφέρουν στον κοινό αγώνα ώστε να μην υπάρξει, τούτες τις ημέρες και υπό αυτήν την συγκυρία, ούτε ένας συνάνθρωπός μας, που έχει ανάγκη, αβοήθητος και μόνος.
Ας παραμερίσουμε το Εγώ μας και ας προτάξουμε το Εμείς.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 847 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.