Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  3:18 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Απριλίου 2020 12:19

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι εργασίες ανακαίνισης στον θερινό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αγρινίου πραγματοποιούν παρεμβάσεις στον περιμετρικό τοίχο για τη συντήρηση και αποκατάσταση της πέτρινης περίφραξης.

Παράλληλα γίνονται εργασίες για τη συντήρηση της σκηνής και την επιδιόρθωση όλων των φθορών.

Αμέσως μετά θα ακολουθήσουν εργασίες στον κήπο με την ανανέωση και φροντίδα όλων των δένδρων και φυτών προκειμένου το ΕΛΛΗΝΙΣ να είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους θεατές που  θα παρακολουθήσουν και φέτος  ταινίες α΄ προβολής, συναυλίες και  θεατρικές παραστάσεις.

Ικανοποιημένος από την πορεία των εργασιών δήλωσε  ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου: «Αποτελεί  προτεραιότητα, παρ’ όλη τις δύσκολη  συγκυρία, να φροντίσουμε το στολίδι της πόλης μας. Τα τελευταία χρόνια με συνεχείς παρεμβάσεις πετύχαμε, όχι απλά να ομορφύνουμε τον θερινό κινηματογράφο, αλλά και  να αναβαθμίσουμε ουσιαστικά τις υπηρεσίες που προσφέρει  με αντικατάσταση της οθόνης προβολής, των καθισμάτων, των χώρων υγιεινής και τη δημιουργία ενός καλαίσθητου κυλικείου.

Φέτος προχωρήσαμε σε μια ακόμη σημαντική παρέμβαση. Με προσεκτικές εργασίες και ιδιαίτερη επιμέλεια αναδεικνύουμε την πέτρινη περίφραξη και ανακαινίζουμε τη σκηνή αποκαθιστώντας φθορές από τον χρόνο.  

Μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας, αισιόδοξοι και σίγουροι για την επόμενη μέρα».

Διαβάστηκε 1739 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.