Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 21:12

MOANING SILENCE – “I Am The Sorrow”, από το άλμπουμ “Α waltz into darkness” από την Symmetric Records

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ιδέα των Moaning Silence γεννήθηκε στο μυαλό του βασικού συνθέτη και στιχουργού του σχήματος, Χρήστου Ντούνη, πίσω στο 2014. Ο ατμοσφαιρικός ήχος των 90’s και μπάντες όπως οι Theatre of Τragedy, οι Tiamat, οι Anathema, οι My Dying Bride αλλά και οι Έλληνες On Thorns I Lay, άσκησαν σημαντική επιρροή στη διαμόρφωση του ηχητικού προσανατολισμού των Moaning Silence.

Τέλη του 2019 η μπάντα, μπαίνει στο στούντιο για να ηχογραφήσει τα 8 κομμάτια που θα αποτελέσουν και το υλικό της επόμενης τρίτης ολοκληρωμένης δουλειάς των Moaning Silence με τίτλο “A waltz into darkness”.Στο “A waltz into darkness” ο ήχος έχει βαρύνει, τα αντρικά φωνητικά έχουν γίνει πιο σκληρά, η ατμόσφαιρα ακόμα πιο σκοτεινή, οι στίχοι ακόμα πιο δυσοίωνοι ενώ η ήρεμη και πιο γήινη φωνή της νεοφερμένης Ελευθερίας Αγγελούδη συντροφεύει τον ακροατή σε ένα ακόμα μουσικό ταξίδι. Ένα μουσικό ταξίδι μέσα στο σκοτάδι, στα έγκατα της ανθρώπινης ύπαρξης. Στη λησμονιά και στην ελπίδα.

Η Symmetric Records πλέον αποτελεί τη δισκογραφική στέγη των Moaning Silence ενώ ο Bob Katsionis αναλαμβάνει για μία ακόμα φορά την παραγωγή και μίξη του δίσκου, καθώς και τα πλήκτρα στις ηχογραφήσεις. Το mastering θα το αναλάβει ο Νάσος Νομικός ενώ το εξώφυλλο είναι μια δημιουργία του Γιάννη Τούσσα (Graphic No Jutsu).

Με ημερομηνία κυκλοφορίας την 5η Μαΐου 2020, οι Moaning Silence, σε πείσμα των καιρών, μένουν πιστοί στο αρχικό τους όραμα και μας καλούν να τους συνοδεύσουμε σε ένα σκοτεινό και μελαγχολικό χορό.

Στο άλμπουμ συμπεριλαμβάνεται και το τραγούδι “I Am The Sorrow”.

Δείτε το Official lyric video του τραγουδιού εδώ

Music & Lyrics by Ntounis Christos

Produced & Mixed by Bob Katsionis @ Sound Symmetry Studios, Athens

Mastered by Nasos Nomikos @ VU PRODUCTIONS, Piraeus

Cover artwork & Band logo by Graphic No Jutsu

Official links

https://moaningsilence.bandcamp.com/

https://www.facebook.com/moaningsilence/

https://www.facebook.com/symmetricrecords/

https://symmetricrecords.bandcamp.com/

Διαβάστηκε 2384 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.