Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:59 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 19:17

covid19.gov.gr: Ο κορονοϊός και όλα τα μέτρα online σε μια σελίδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανέβηκε και είναι live το covid19.gov.gr: Ο κορονοϊός και όλα τα μέτρα online σε μια σελίδα

Πλήρως ενεργό είναι από την Τρίτη το site covid19.gov.gr, το οποίο αποτελεί την κεντρική διαδικτυακή πύλη της κυβέρνησης με όλες τις χρηστικές πληροφορίες για τα μέτρα που αφορούν τον κορονοϊό, αλλά και απαντήσεις για τη πανδημία από τους ειδικούς.

Το covid19.gov.gr ήταν μια ιδέα που υλοποιήθηκε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

“Το http://covid19.gov.gr αποτελεί πρωτοβουλία της Προεδρίας της Κυβέρνησης σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία. Στην πλατφόρμα αυτή οι πολίτες μπορούν να αναζητούν πληροφορίες, πολιτικές και δράσεις της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση του κορονοϊού”, έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

Ο πολίτης μπορεί να βρει στο site πληροφορίες για την υγεία, τα προληπτικά μέτρα, την οικονομία-εργασία, τις μεταφορές, την παιδεία, τις δράσεις πολιτισμού, τους μύθους για τον covid-19, ενώ παρέχονται πληροφορίες σχετικά με ό,τι αφορά τη διευκόλυνση των πολιτών στις σχέσεις με το Κρατος. Ηλεκτρονική εξυπηρέτηση, άδειες ειδικού σκοπού , τηλεργασία στο δημόσιο τομέα κα.
dikaiologitika.gr
Διαβάστηκε 1839 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Απριλίου 2020 21:29
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.