Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:28 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 06 Απριλίου 2020 19:21

Δήμος Αγρινίου: «Ανακατεύει» την τράπουλα των διευθυντών ο Γ. Παπαναστασίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε… ανακάτεμα της τράπουλας των διευθυντικών υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Αγρινίου προχώρησε ο δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου με μετακινήσεις διευθυντών και προϊσταμένων σε ορισμένες διευθύνσεις και τμήματα του δήμου Αγρινίου.

Από τις αλλαγές ξεχωρίζει αυτή στη Διεύθυνση Καθαριότητας που εσχάτως αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα, μεταξύ των οποίων και οι μεγάλες απώλειες στο προσωπικό λόγω των ειδικού σκοπού αδειών, με αφορμή την κρίση του κορονοϊού. Συγκεκριμένα τη Διεύθυνση Καθαριότητας αναλαμβάνει η Βασιλική Καραπαπά, ενώ ο μέχρι πρότινος διευθυντής της μετακινείται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πράσινου.

Το σύνολο των μετακινήσεων είναι αρκετά περιορισμένο, αφού μιλάμε για μόλις έξι μετακινήσεις, που έγιναν στα «στενά» πλαίσια του υπάρχοντος Οργανισμού του δήμου Αγρινίου.

Αναλυτικά οι αλλαγές που τίθενται σε ισχύ από τις 8/4:
Νταλιάνης Χαράλαμπος μετακινείται από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πράσινου ως  προϊστάμενος της διεύθυνσης

Καραπαπά βασιλική μετακινείται από το τμήμα Αγροτικής Παράγωγης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ως  αναπληρώτρια προϊσταμένη της Διεύθυνσης.

Τσώκος Χρήστος μετακινείται από τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Πράσινου στο  τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών ως προϊστάμενος  του τμήματος.

Καπέρδα Θεοδώρα μετακινείται από το τμήμα Υδραυλικών και Εγγειοβελτιωτικών Έργων της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών  στο τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πράσινου  ως προϊσταμένη  του τμήματος.

Πετρούλα Ελένη μετακινείται από το τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου στο  τμήμα Αγροτικής Παραγωγής της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  ως αναπληρώτρια προϊσταμένη  του τμήματος.

Χατζηαγάπη Βασιλική μετακινείται από το τμήμα Αγροτικής Παράγωγης της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 883 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.