Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  9:50 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Απριλίου 2020 13:36

Σ.Ε.Α Καινουργίου “Η Χρυσοχεριά”: Μεγάλη προσφορά αίματος από αιμοδότες στο Καινούργιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σ.Ε.Α Καινουργίου “Η Χρυσοχεριά” διοργάνωσε  Εθελοντική Αιμοδοσία σήμερα Κυριακή στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Καινουργίου, με την υποστήριξη του Γ.Ν.Αγρινίου. 

Στην Εθελοντική Αιμοδοσία έλαβε μέρος και το Αθλητικό Σωματείο “ΦΙΛΟΙ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ” θέλοντας έτσι να δώσει το δικό του στίγμα και στηρίζοντας τέτοιες ενέργειες που αφορούν την υγεία των συνανθρώπων μας.

Οι ώρες προσέλευσης από τις 09:00-13:00. Η προσέλευση του κόσμου από νωρίς ήταν μεγάλη και αυτό ήταν πολύ θετικό. Για την “ΧΡΥΣΟΧΕΡΙΑ” θεωρείται μεγάλης σημασίας η σημερινή εθελοντική αιμοδοσία καθώς

είναι πολύς ο κόσμος που χρειάζεται αίμα οι οποίοι είναι καρκινοπαθείς, καρδιοπαθείς ή με άλλα χρόνια νοσήματα.

Η αιμοδοσία εξελίσσεται ομαλά μέχρι και αυτή την ώρα με μέτρα προστασίας τόσο από τους γιατρούς του Γ.Ν. Αγρινίου όσο και από τους αιμοδότες που τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθ’ όλη τη διάρκεια που περιμένουν τη σειρά τους.

Εφημερίδα Συνείδηση

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 951 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.