Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  7:29 πμ
 
wm small
Σάββατο, 04 Απριλίου 2020 11:25

Ο Ναυπάκτιος Κ. Κακούσης Αστυνομικός Διευθυντής στην Ακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αλλαγή σκυτάλης εκ νέου στο τιμόνι στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας

Εκ νέου ανακατατάξεις παρά τις πρόσφατες κρίσης την Ελληνική Αστυνομία φέρνει απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι ανακατατάξεις αυτές όπως είχε προϊδεάσει πρόσφατα η «Σ» έρχονται μετά την απόφαση του Διοικητικού Εφετείουνα διατάξει την προσωρινή αναστολή της απόφασης για τη μετακίνηση του Βασίλη Σαράτση στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας. Βάσει αυτής ο Β. Σαράτσης επανέρχεται ως Βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή στο Αγρίνιο, χωρίς όμως να αναλαμβάνει τα ηνία της Διεύθυνσης καθώς το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ με απόφασή του τοποθετεί εκεί πλέον τον Κωνσταντίνο Κακούση, που μέχρι πρόσφατα υπηρετούσε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας στο Μεσολόγγι. Ο Δημήτρης Γαλαζούλας, που είχε αναλάβει τα ηνία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας μετά τις πρόσφατες κρίσεις, θα παραμείνει στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης ως τρίτος στην ιεραρχία, ενώ αυτό συμπληρώνεται από τον Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αιτωλίας παραμένει ο Ταξίαρχος Γιάννης Νταλαχάνης ως Αστυνομικός Διευθυντής, με Αναπληρωτή τον Ν. Νικολάου.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1018 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.