Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 18:29

Κορωνοϊός: 59 νεκροί – 99 κρούσματα – 1.613 συνολικά – 92 διασωληνωμένοι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αυξάνεται συνεχώς η λίστα του θανάτου στην Ελλάδα, με 59 νεκρούς -πλέον- από τον φονικό ιό. Στα 99 τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα. 92 νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Τι λέει ο Τσιόδρας για τον ιό και τα ζώα.

Κάθε μέρα ανακοινώνονται πλέον νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα, καθώς ο φονικός ιός εξαπλώνεται παρά τα αυστηρά μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση.

Βεβαίως τα μέτρα αυτά θα “φανούν” αρκετά μετά από όταν πάρθηκαν, συνεπώς όλοι ελπίζουν πως ο κορονοϊός θα “εμποδιστεί” ώστε να μην ζήσουμε καταστάσεις όπως η Ιταλία ή η Ισπανία.

Την ίδια ώρα αυξάνεται και η λίστα των νεκρών, με τις υγειονομικές Αρχές να βρίσκονται σε επιφυλακή.

Εν τω μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η καθιερωμένη ενημέρωση για τον “χάρτη” του ιού στην χώρα μας, με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, καθηγητή λοιμωξιολογίας Σωτήρη Τσιόδρα, να παίρνει την… συνηθισμένη θέση του.

Συγκεκριμένα, τόνισε πως στην Ελλάδα υπάρχουν 99 νέα κρούσματα κορονοϊού.

newsit.gr
Διαβάστηκε 954 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.