Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  6:39 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 03 Απριλίου 2020 11:20

ΕΣΥ-Κορωνοϊός: Το Εθνικό Σύστημα Υγείας και ο Βασίλης Κικίλιας κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επτά στους δέκα δηλώνουν ικανοποιημένοι από τις αποφάσεις του Βασίλη Κικίλια

Θετική είναι η άποψη που έχουν σχηματίσει οι πολίτες για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και την αντίδρασή του στη μάχη με τον κορωνοϊό όπως προκύπτει από τη δημοσκόπηση της ALCO για τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ.

Είναι ενδεικτικό ότι στην ερώτηση για την εικόνα που έχουν οι πολίτες για το ΕΣΥ εν μέσω της κρίσης, το 44% απαντά ότι είναι καλύτερη η εικόνα του σε σχέση με αυτήν που είχε πριν.

Ακόμα μεγαλύτερη είναι η αποδοχή των συμμετεχόντων στην δημοσκόπηση για τις αποφάσεις του αρμόδιου υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια σχετικά με τη στήριξη του δημοσίου συστήματος υγείας. Συγκεκριμένα το 72% δηλώνει ότι αισθάνεται ικανοποιημένο από τις αποφάσεις του κ. Κικίλια.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι στην ίδια δημοσκόπηση μόνο το 8% των ερωτηθέντων απαντά ότι η εικόνα του ΕΣΥ είναι σήμερα χειρότερη.

esi-dimoskopisi-open1
 
esi-dimoskopisi-open2

protothema.gr

Διαβάστηκε 756 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.