Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  1:43 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 15:25

Δήμος Αμφιλοχίας: Ενισχύεται με ένα αυτοκίνητο το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τη στιγμή που η πανδημία αναγκάζει τους περισσότερους από εμάς να παραμείνουμε στα σπίτια μας για να περιορίσουμε την εξάπλωσή της, υπάρχουν κι εκείνοι οι συνάνθρωποί μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν και χρειάζονται τη φροντίδα μας. Σε αυτή τη συγκυρία μάλιστα, οι ανάγκες τους είναι ακόμη μεγαλύτερες. Με την παραχώρηση σήμερα ενός αυτοκινήτου από την Toyota, ενισχύουμε το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ακόμη καλύτερα τους ανήμπορους συμπολίτες μας.

Το αυτοκίνητο αυτό θα χρησιμοποιηθεί για τις μετακινήσεις των εργαζόμενων των κοινωνικών υπηρεσιών. Η πρωτοβουλία της παραχώρησης ανήκει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και την Toyota Ελλάς, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών.

Ο Δήμος Αμφιλοχίας ευχαριστεί όσους συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της «συμμαχίας ευθύνης» και ιδιαίτερα την Καραμπέτσας-Παπαχρήστος Α.Ε. για τη διάθεση του οχήματος, αλλά και τους υπαλλήλους των κοινωνικών υπηρεσιών που καλύπτουν ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις ώστε να μην λείψει τίποτα απ’ όσους έχουν ανάγκη.

kede toyota symmaxia

Διαβάστηκε 795 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.