Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  2:19 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Απριλίου 2020 11:17

320 μάσκες και 3.000 γάντια στις υπηρεσίες της Πυροσβεστικής στην Αιτωλοακαρνανία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των μελών του ΔΣ της Ένωσης Πυροσβεστών Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων πάρθηκε ομόφωνη απόφαση για την αγορά και διάθεση από την Ένωση μας μέσων ατομικής προστασίας έναντι του Κορονοιου και συγκεκριμένα γάντια μιας χρήσης καθώς και ατομικές μάσκες. Η παραλαβή των ανωτέρω υλικών έγινε την Δευτέρα 30-3, ενώ από την Τρίτη 31-3 ξεκίνησε η διάθεση τους στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού της συνδικαλιστικής μας δικαιοδοσίας.
Συγκεκριμένα, μέλη του ΔΣ της Ένωσης , με επικεφαλής τον Πρόεδρο Βασίλη Φερτάκη επισκέφθηκαν διαδοχικά όλες τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και τα Κλιμάκια του Νόμου Αιτωλοακαρνανίας και διέθεσαν συνολικά 320 ατομικές μάσκες πολλαπλών χρήσεων και 3.000 γάντια μιας χρήσης.
Η υγεία και η ατομική προστασία των Πυροσβεστικών υπαλλήλων οι οποίοι καλούνται για ακόμα μια φορά να δουλέψουν κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω και της πανδημίας του Κορονοιου αποτελούν βασική προτεραιότητα για το ΔΣ της Ένωσης μας η οποία θα συνεχίσει εφόσον χρειαστεί να παίρνει ανάλογες πρωτοβουλίες με γνώμονα το συμφέρον και τις ανάγκες των Πυροσβεστών αλλά και της κοινωνίας γενικότερα. Επίσης, 1 & 2-4-2020 θα συνεχιστεί η διάθεση των ανωτέρω υλικών στο σύνολο του πυροσβεστικού προσωπικού που υπηρετούν στις ΠΥ & ΠΚ του Νομού Αχαΐας και των Ιονίων νήσων.
 
 

sinidisi.gr

 
Διαβάστηκε 758 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.