Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:09 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 18:28

NOVA: “Άστοχες οι προτάσεις για 16 ομάδες, τα δεδομένα επιβάλλουν μείωση σε 12”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στελέχη της NOVA με αφορμή τα όσα ακούγονται για την παρουσία 16 ομάδων τη νέα σεζόν στην Super League τόνιζαν πως αυτές οι τοποθετήσεις είναι άστοχες και οι συνθήκες της εποχής επιβάλλουν περαιτέρω μείωση σε 12 ομάδες.

Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή πως το πρωτάθλημα είναι άγνωστο αν θα ολοκληρωθεί ή μη ακούγονται σκέψεις και προτάσεις πως θα ήταν καλό τη νέα σεζόν, 2020-21, να υπάρξουν 16 ομάδες στη Super League.

Αυτό όμως σύμφωνα με τα όσα υποστήριζαν στελέχη της “NOVA” είναι εντελώς άστοχο και οι συνθήκες της εποχής επιβάλλουν περαιτέρω μείωση σε 12 ομάδες.

Συγκεκριμένα από τη “NOVA” επισήμαναν τα εξής:

1. Τη στιγμή που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί το τηλεοπτικό μέλλον αρκετών από τις 14 ΠΑΕ της Super League 1 και για τη νέα σεζόν, σε ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, είναι τελείως άστοχες και χωρίς καμία ρεαλιστική βάση οποιεσδήποτε προτάσεις, σκέψεις και σενάρια που αναφέρονται σε αύξηση των ομάδων σε 16.

2. Τα οικονομικά δεδομένα, που έχουν διαμορφωθεί στην Ελληνική ποδοσφαιρική αγορά τα τελευταία χρόνια μάλλον επιβάλλουν περαιτέρω μείωση των ομάδων σε 12 αντί για αύξηση τους σε 16, σύμφωνα και με τους ρεαλιστικούς οικονομικούς όρους της αγοράς στην Ελλάδα του 2020.

3. Κατά συνέπεια, μη γνωρίζοντας ακόμα τις συνέπειες του φονικού ιού στην Ελληνική οικονομία και κοινωνία, όσοι ασχολούνται με το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου θα έπρεπε να έχουν πρωταρχικό τους μέλλημα την οικονομική επιβίωση του της Super League 1.

4. Πάγια επιδίωξη της Nova παραμένει το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου να έχει αυξημένο αγωνιστικό και εμπορικό ενδιαφέρον, προκειμένου οι φίλαθλοι να ενδιαφέρονται να το παρακολουθούν και όλοι οι εμπλεκόμενοι στον κλάδο του ποδοσφαίρου να μπορούν να αντλούν εμπορικό όφελος από αυτό, ώστε να συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα, χωρίς να χρειάζονται να απλώνουν το χέρι για βοήθεια στον εκάστοτε Υφυπουργό Αθλητισμού.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2059 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.