Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  9:52 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Ιανουαρίου 2016 13:08

Tο «τολμηρό» σποτάκι της WWF (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μία καμπάνια που θα μας κάνει να σκεφτούμε τη ζωή μας αλλιώς και να «γυρίσουμε πίσω» από εκεί που προερχόμαστε, ώστε να βρούμε αυτό που πραγματικά είμαστε κάνει η WWF.
 
«Δεν είμαι ο υπάλληλος του αφεντικού μου. Δεν είμαι τα δεκάδες αδιάβαστα e-mailς που με περιμένουν. Δεν είμαι η λίστα με όλα εκείνα που πρέπει να κάνω. Δεν είμαι τα likes στο facebook μου. Δεν είμαι το γρήγορο και αγχωτικό διάλειμμα που κάνω το μεσημέρι στη δουλειά για να φάω. Είμαι τα φύλλα που πέφτουν στους ώμους μου. Είμαι το χορτάρι κάτω από τα πόδια μου. Είμαι ο αέρας που διαπερνά τα φύλλα των δέντρων. Είμαι το νερό που τρέχει ανάμεσα στις πέτρες. Το χώμα που πέφτει ανάμεσα από τα δάχτυλα μου. Είμαι οι επιλογές που κάνω. Είμαι η φύση»

Με αυτό το μήνυμα η WWF μας καλεί να αναθεωρήσουμε το σύγχρονο τρόπο ζωής μας και να καταλάβουμε ότι είμαστε η ίδια η φύση.

Δείτε το βίντεο της καμπάνιας:

πηγή: http://agriniopress.gr

Διαβάστηκε 2940 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.