Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  6:14 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 15:19

Και ο Σπύρος Φλώρος παραχωρεί το 50% των αποδοχών του στον αγώνα κατά του κορωνοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με αίσθημα ευαισθησίας και κοινωνικής ευθύνης σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα μας, και τον πλανήτη ολόκληρο όλοι εμείς που υπηρετούμε τον αυτοδιοικητικό κόσμο δεν θα μπορούσαμε να απέχουμε από το κάλεσμα του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και την πρόταση του προέδρου της Κ.Ε.Δ.Ε.  Δ. Παπαστεργίου για κατάθεση του 50% των αποδοχών για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού:

Χωρίς δεύτερη σκέψη προσφέρω το 50 % της αντιμισθίας μου,για δύο μήνες, συμβάλλοντας στη μάχη για τον COVID-19, έναν πραγματικά αόρατο εχθρό για τον οποίον ο καθένας μας οφείλει να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις. 

Ουδείς, μπορεί να αισθάνεται πως δεν τον αγγίζει τίποτα εάν δεν προσέξει τον εαυτό του, αλλά και τους ανθρώπους γύρω του. Γι' αυτό μένουμε στο σπίτι μας έως ότου αυτό που ζούμε σήμερα γίνει μία άσχημη ανάμνηση και τίποτα παραπάνω

Διαβάστηκε 646 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.