Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  4:03 πμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:22

Θέρμο: Ο δήμαρχος Σπ. Κωνσταντάρας προσφέρει το 50% των αποδοχών του για την αντιμετώπιση του κορoνοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στην δημόσια πρόσκληση του Προέδρου της ΚΕΔΕ να ενισχύσουμε οι δήμαρχοι τον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση της πανδημίας και η δική μου συμμετοχή είναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ .

Αφού τέθηκε όμως δημόσια το θέμα οφείλω και δημόσια να δηλώσω ότι δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα συμμετέχω σε μια τέτοια προσπάθεια ,δεδομένου ότι συνεχώς μαζί με τους συνεργάτες μου στηρίζουμε εξ ιδίων ανήμπορους συνανθρώπους μας ,ασθενείς και ειδικά καρκινοπαθείς ,μαθητές που δεν έχουν την δυνατότητα να πάνε μια εκδρομή ,κοινωνικούς φορείς με απόλυτη εχεμύθεια και χωρίς τυμπανοκρουσίες.
Επειδή λοιπόν τέθηκε δημόσια η πρόσκληση πρέπει να ζητήσουμε και δημόσια λογοδοσία ώστε τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν να μην έχουν την τύχη του “Ταμείου Μολυβιάτη ” που δημιουργήθηκε προ δεκαπεντε-ετίας για τους πυρόπληκτους.
Επίσης οφείλουμε να ζητήσουμε λογοδοσία γιατί και τώρα η Ενωση Ελλήνων Εφοπλιστών συγκέντρωσε 10 εκατ.ευρώ για την αντιμετώπιση της πανδημίας ,αλλά από το κρατικό ταμείο διοχετεύτηκαν 12 εκ ευρώ για τις ανάγκες των κομμάτων.
Και τώρα διάφορες εταιρείες συγκέντρωσαν χρήματα για εξοπλισμό ΜΕΘ και αναπνευστήρες ,αλλά το κράτος ενίσχυσε με κρατικά κονδύλια τα κανάλια με 11 εκ.ευρώ για να προβάλλουν την καμπάνια ” Μένουμε Σπίτι “.
Και τώρα πολλοί συμπατριώτες μας έχασαν τις δουλειές τους ή δέχθηκαν μειώσεις στους μισθούς τους , αλλά το κράτος δημιούργησε επίδομα …σίτισης 3000 ευρώ για τους εργαζόμενους στα κρατικά κανάλια .
Όλοι οι Έλληνες να συνεισφέρουν ανάλογα με τις δυνάμεις τους ,αλλά ας μην εκληφθεί αυτό ως “πρόβα “μειώσεως κατά 50 % των μισθών ,των ημερομισθίων και των συντάξεων στο όνομα της ύφεσης και της νέας οικονομικης κρίσης με ατιολογία την πανδημία.

sinidisi.gr
Καλή δύναμη στις Ελληνίδες και στους Έλληνες.

Διαβάστηκε 810 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.