Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  2:05 μμ
 
wm small
Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020 11:19

Μελέτη για τη διαμόρφωση πολιτικής ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας και κατάρτισης σχεδίου δράσης για την προώθηση του γαστρονομικού προϊόντος και τουρισμού στην Περιφέρεια

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας διενεργεί στρατηγική μελέτη για τη διαμόρφωση πολιτικής ανάδειξης της τοπικής γαστρονομίας και κατάρτισης σχεδίου δράσης για την προώθηση του γαστρονομικού προϊόντος και τουρισμού στην Περιφέρεια.

Σκοπός της μελέτης είναι η έρευνα του συνολικού τουριστικού προϊόντος, η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας καθώς και η ανάδειξη των δυνατοτήτων και προοπτικών στο τομέα του γαστρονομικού τουρισμού.

Η συμμετοχή σας θα βοηθήσει σημαντικά ώστε να καταγραφούν ενέργειες καθώς και να εντοπιστούν (περιοχές υψηλού γαστρονομικού πλούτου, παραγωγικές μονάδες, πολιτιστικοί πόροι, τουριστικές και λοιπές υποδομές) που θα αποτελέσουν συμπληρωματικά στοιχεία για τη διαμόρφωση ενός ολοκληρωμένου δικτύου διαδρομών με χωρική και πολιτισμική συνέχεια.

Για το λόγο αυτό σας παρακαλούμε να συμπληρώσετε με τη μέγιστη δυνατή ακρίβεια, έως τις 10 Απριλίου, το ερωτηματολόγιο που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.surveymonkey.com/r/region_of_western_greece

Διαβάστηκε 615 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.