Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 19:34

Κ. Μητσοτάκης: “Σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το μήνυμα του πρωθυπουργού για την απώλεια του Μ. Γλέζου

«Το έθνος χαμηλώνει τις σημαίες του για να περάσει ένας μεγάλος Έλληνας. Αυτός που πρώτος κατέβασε το σύμβολο των κατακτητών από την Ακρόπολη. Για να αναδειχθεί, έτσι, ο ίδιος σε σύμβολο της ελεύθερης πατρίδας μας» αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τον θάνατο του Μανώλη Γλέζου.

«Ο Μανώλης Γλέζος εκπροσώπησε μία γενιά που δεν λύγισε και δεν υποτάχθηκε. Ούτε και φυλακίστηκε σε κομματικούς φανατισμούς. Μια γενιά αφιερωμένη στην Ελλάδα, στην Ελευθερία και στην Δημοκρατία» σημειώνει και προσθέτει ότι υπήρξε ταυτόχρονα, και ένας γλυκός άνθρωπος.

«Προσωπικά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την επίσκεψή του στο σπίτι μου -ένας λεοντόκαρδος με τρυφερό βλέμμα και με ένα κόκκινο γαρύφαλλο στο χέρι- το βράδυ που έφυγε ο πατέρας μου. Θα μας λείψει πολύ…» τονίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και υπογραμμίζει ότι ο θάνατος του Μανώλη Γλέζου αφήνει τους Έλληνες φτωχότερους.

«Αλλά η ζωή του αφήνει την Ελλάδα πλουσιότερη. Γιατί το παράδειγμα του -το παράδειγμα μιας ζωής αγνού πατριώτη και αληθινού μαχητή- μένει φωτεινός οδηγός για όλους. Και μας οπλίζει με δύναμη, ώστε να ξεπερνούμε ενωμένοι δυσκολίες όπως οι σημερινές» σημειώνει.

Τέλος ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και αναφέρει «μαζί με όλους τους Έλληνες, σκύβω με σεβασμό το κεφάλι στη μνήμη του Μανώλη Γλέζου. Τον αποχαιρετώ με συγκίνηση και ευγνωμοσύνη».

thebest.gr

Διαβάστηκε 1399 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του EklogesDytika.gr

Ενημέρωση με ειδήσεις απο την τοπική και εθνική πολιτική σκηνή για την καλύτερη ενημέρωση και τις καλύτερες επιλογές!!!

https://eklogesdytika.gr/