Τετάρτη, 24η Απριλίου 2024  1:25 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2020 19:33

Πυροσβεστική: Προκήρυξη για 1.300 προσλήψεις εποχικών

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με courier οι αιτήσεις

Με απόφαση του αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, προκηρύχτηκε διαγωνισμός για την πρόσληψη 1.300 ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Οι προσλήψεις θα γίνουν για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα με διάρκεια σύμβασης την ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή του Αρχηγού έως και την 31η Οκτωβρίου και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του Κορωνοϊου, καλούνται όσοι έχουν τα προσόντα που προβλέπονται στην απόφαση κι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier), από την Πέμπτη 2 μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου, στις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. του Παραρτήματος Β΄ της προκήρυξης, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά απ’ όλες τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπου κοινοποιείται η Προκήρυξη, από την ιστοσελίδα http://www.fireservice.gr και από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων/ Τμ. Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης και Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, στο τηλέφωνο 213 215 7695.

Προκήρυξη

Αίτηση

Υπεύθυνη Δήλωση

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2177 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία