Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:49 μμ
 
wm small
Κυριακή, 29 Μαρτίου 2020 20:08

Σπουδαία πρωτοβουλία! Έλληνες ποδοσφαιριστές μαζεύουν χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό ήρθαν σε επαφή με συναδέλφους τους στην Ελλάδα και συγκεντρώνουν μαζί χρήματα για τη δημιουργία ΜΕΘ που θα βοηθήσει στην μάχη με τον κορονοϊό.

Στον αγώνα ενάντια στον φονικό κορονοϊό μπαίνουν και οι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Με πρωτοβουλία διεθνών παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό άρχισε η προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων για τη δημιουργία ΜΕΘ, λόγω των αυξημένων αναγκών που υπάρχουν στο σύστημα Υγείας, αυτές τις δύσκολες ώρες.

Οι πρώτοι φυσικά που πλησίασαν οι Έλληνες του εξωτερικού, ήταν οι συνάδελφοί τους σε Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ στη συνέχεια έγιναν συζητήσεις με τους αρχηγούς και των υπόλοιπων ομάδων της Superleague, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν άμεσα, με το ποσό που έχει μαζευτεί να είναι ήδη μεγάλο, όπως μεταφέρεται, και να δημιουργεί προσδοκίες και για δημιουργία δεύτερης ΜΕΘ.

Όλες οι ομάδες της Superleague είναι ενήμερες για αυτή τη σπουδαία πρωτοβουλία, ενώ εκπρόσωποι των παικτών φαίνεται να είναι σε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας, ώστε να ενημερωθούν για το ποιες άλλες ανάγκες υπάρχουν.

newsit.gr

Διαβάστηκε 2074 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.