Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 12:56

Γεωργαντάς: Έγγραφα από το ΚΕΠ με κούριερ στο σπίτι

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Πολίτες που δεν έχουν την δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά, μπορούν να καταθέτουν τηλεφωνικές αιτήσεις για έγγραφα και εξουσιοδοτήσεις στα ΚΕΠ και να τους αποσταλούν χωρίς χρέωση στη διεύθυνση που οι ίδιοι θα καθορίζουν.

Αυτό τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, συμπληρώνοντας πως κατά την παράδοση των εγγράφων θα γίνεται και η ταυτοποίηση των προσώπων.

30.000 αιτήσεις σε τέσσερις ημέρες στο gov.gr

Σύμφωνα με τον υφυπουργό, έχουν κατατεθεί στις τέσσερις ημέρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας gov.gr 30.000 αιτήσεις. «Δοκιμάστε το κι εσείς. Να είστε το 30.000 συν ένα», παρότρυνε τους δημοσιογράφους ο κ. Γεωργαντάς.

Ανταποκρίνεται το 13033 παρά τα αυξημένα μηνύματα

Σχετικά με τα μηνύματα που αποστέλλουν οι πολίτες στο 13033, ο κ. Γεωργαντάς τόνισε ότι είναι πολύ αυξημένες και πως το σύστημα αντέχει. Σε κάθε περίπτωση και παρά το ότι το σύστημα ανταποκρίνεται, τόνισε ότι όλοι θα πρέπει να αυτοπεριοριστούμε.

newsit.gr

Διαβάστηκε 718 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.