Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 18:20

Σημαντική Ενημέρωση – Καμπάνια ΟΣΔΕΛ: Μένουμε σπίτι, Ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που καλούμαστε να διαχειριστούμε απαιτούν από όλους μας ψυχραιμία, υπευθυνότητα και εγρήγορση. Όπως ίσως ήδη έχετε ενημερωθεί από την ιστοσελίδα και τα κοινωνικά δίκτυα του Οργανισμού, ο ΟΣΔΕΛ, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μέλη, στους συνεργάτες και τους εργαζόμενους, προσάρμοσε εγκαίρως τη λειτουργία του στα νέα δεδομένα, εφαρμόζοντας όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει η τεχνολογία.

Συμβάλλουμε με τον τρόπο αυτό, στην προστασία της δημόσιας υγείας, συνεχίζοντας, στο μέτρο του εφικτού, απρόσκοπτα τη λειτουργία του Οργανισμού και την επικοινωνία μαζί σας. Τα γραφεία μας λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας, διακόπτοντας, προσωρινά, τις επισκέψεις του κοινού. Τα μέλη της ομάδας μας όμως είναι στη διάθεσή σας, ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, είτε στα προσωπικά τους τηλέφωνα και email, είτε στα στοιχεία επικοινωνίας του Οργανισμού.

Επιπλέον, ο ΟΣΔΕΛ αντιλαμβανόμενος την ευθύνη του απέναντι στα μέλη του, συγγραφείς, μεταφραστές, εκδότες, αρθρογράφους επιστημονικών περιοδικών και δημοσιογράφους, σχεδίασε και υλοποιεί μία ηλεκτρονική καμπάνια με κεντρικό σύνθημα «Μένουμε σπίτι, ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο».

Η εν λόγω πρωτοβουλία αφενός, υποστηρίζει την κινητοποίηση του Υπουργείου Υγείας και αφετέρου, συμβάλει στην ανάδειξη του ρόλου του βιβλίου το οποίο μπορεί να λειτουργήσει, υπό τις παρούσες συνθήκες, ως εναλλακτική διέξοδος για εκατομμύρια συμπολίτες μας.

Στην προσπάθεια αυτή, η συμβολή σας είναι καθοριστικής σημασίας. Σας προτρέπουμε να στηρίξετε και να μοιραστείτε μέσω των καναλιών επικοινωνίας, που έχετε στη διάθεσή σας, το μήνυμα και τα δημιουργικά της καμπάνιας τα οποία επισυνάπτονται στο παρόν (cover photo fb, shared image fb, cover photo twitter). Με τον τρόπο αυτό θα καταφέρουμε όλοι μαζί, να διαδώσουμε το μήνυμα ότι το βιβλίο είναι, και μπορεί να είναι, «σύμμαχος» στην περιπέτεια αυτή, πηγή χαράς, γνώσης και δύναμης.

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινίσεις για τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να στηρίξετε την καμπάνια «Μένουμε σπίτι, ταξιδεύουμε με ένα βιβλίο», μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Φιόνα Ανδρικοπούλου, υπεύθυνη επικοινωνίας & δημοσίων σχέσεων του ΟΣΔΕΛ, στο τηλ.: 210 3849109 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

vivlio-life.gr

Διαβάστηκε 6221 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.