Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  6:27 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 17:46

Δανεισμός αυτοκινήτων απο την "ΤΟΥΟΤΑ-ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε." στον Δήμο Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου παρέλαβε από την ΤΟΥΟΤΑ-  ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε δύο αυτοκίνητα για την κάλυψη των  αναγκών μετακίνησης των εργαζομένων στη δομή  «Βοήθεια στο Σπίτι». 

Τα δύο αυτοκίνητα παραχωρούνται στον Δήμο Αγρινίου για το χρονικό διάστημα μέχρι τις 30 Απριλίου προκειμένου να χρησιμοποιηθούν, αποκλειστικά και μόνο, για την κάλυψη των μεγάλων αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών που παρέχει ο Δήμος  σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού.

Ο Γιώργος Παπαναστασίου τόνισε ότι η παραχώρηση των αυτοκινήτων ενισχύει την προσπάθεια του Δήμου σε μια περίοδο που οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες: «Κάνουμε μια μεγάλη προσπάθεια να στηρίξουμε την κοινωνία και να ανακουφίσουμε τους ευάλωτες συμπολίτες μας. Με την Toyota Ελλάς δημιουργούμε  μια συμμαχία ευθύνης στηρίζοντας αυτούς που πρέπει να μείνουν στα σπίτια τους το επόμενο διάστημα χωρίς να στερηθούν  απαραίτητα αγαθά και υπηρεσίες. Ευχαριστούμε την ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΑΣ-ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Α.Ε για την  άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της ΚΕΔΕ.  Η κοινωνία σήμερα,  ίσως περισσότερο από ποτέ,  έχει ανάγκη την έμπρακτη  υποστήριξη και προσφορά»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.

Διαβάστηκε 1490 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.