Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:21 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2020 14:13

Συνεδριάζει - δια περιφοράς - την Τρίτη (31/3/2020 11:00) το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Συνεδριάζει -δια περιφοράς- την Τρίτη το Δημοτικό Συμβούλιο Θέρμου

Η πρόσκληση έχει ως εξής: 

καλείστε σε τακτική διά περιφοράς” Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, η οποία θα διεξαχθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, με ώρα έναρξης 11:00 π.μ. και λήξη 13:00 μ.μ., για λήψη απόφασης βάσει των συνημμένων σχετικών εντύπων, (“Έντυπο ψηφοφορίας θεμάτων” και “Έντυπο οδηγιών”), στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Έκδοση ψηφίσματος για τον θάνατο του Αντώνη Βασιλόπουλου, προέδρου και ιδρυτή της “Εταιρείας Φίλων Μουσείου και Αρχαιολογικού Χώρου Θέρμου”.

  1. Αποδοχή ποσού 10.000,000 από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την κάλυψη αναγκών για την αποφυγή της διάδοσης του Κορωνοϊού COVID-19.
  2. Έγκριση 2ης Τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης για την Πράξη «Βελτίωση Υποδομών Γηπέδου Ποδοσφαίρου Δήμου Θέρμου Ν. Αιτωλ/νίας».
  3. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου “Βελτίωση – ασφαλτόστρωση στο οδικό τμήμα Αετόπετρα – Δρυμώνας”.
  4. Επί πρότασης του Συμβουλίου της Κοινότητας Αγίας Σοφίας για επέκταση δικτύου ηλεκτροφωτισμού στον οικισμό «Γούλι» Κοινότητας Αγίας Σοφίας.
  • Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αγίας Σοφίας κ. Μπαλαμάτσης Δημοσθένης συμμετέχει έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα).
  1. Ορισμός Επιτροπής καταστροφής, εκποίησης, μετασκευής και απόσυρσης κινητών πραγμάτων του Δήμου.
  2. Καθορισμός του ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων από όργανα των ΟΤΑ που κάνουν χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας.
  3. Επί πρότασης του Συμβουλίου Κοινότητας Κόνισκας και των Προέδρων Κοινοτήτων Διπλατάνου, Αμβρακιάς, Αργυρού Πηγαδίου και Κοκκινόβρυσης περί μη εγκατάστασης ανεμογεννητριών.
  • Για το θέμα αυτό ο Πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Κόνισκας κ. Παπασημάκης Δημήτριος και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων Διπλατάνου κ. Κυρίτσης Ιωάννης, Αμβρακιάς κ. Αναγνώστου Αθανάσιος, Αργυρού Πηγαδίου κ. Τσόλκας Ιωάννης και Κοκκινόβρυσης κ. Προβίδας Βλάσιος, συμμετέχουν έχοντας δικαίωμα ψήφου (άρθρα 74 και 82 του Ν. 4555/2018 αντίστοιχα). 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 1267 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.