Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  9:50 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2020 18:27

Μόνο κατεπείγουσες περιπτώσεις και με ραντεβού θα εξυπηρετεί η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλ/νίας-Λευκάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σύμφωνα με τις ΠΝΠ για την επιτακτική ανάγκη περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 , εφαρμόζοντας πλήρως τις κείμενες διατάξεις, τις εγκυκλίους του Υπουργείου Εσωτερικών καθώς και τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για όλο το Ελληνικό δημόσια, εξεδόθη Υπουργική Απόφαση που προβλέπει την αναστολή εξυπηρέτησης κοινού με αυτοπρόσωπη παρουσία στις Υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού από την Πέμπτη 26-03-2020 έως και την Παρασκευή 10-04-2020.

Ως εκ τούτου, για το ανωτέρω χρονικό διάστημα, η Εφορεία Αρχαιοτήτων θα εξυπηρετεί το κοινό μόνο σε εξαιρετικές κατεπείγουσες περιπτώσεις κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα πιστοποιείται με e-mail ή επιστολή της δημόσιας υπηρεσίας προς τον πολίτη που έχει αιτηθεί και εφόσον έχει εξαντληθεί κάθε δυνατότητα εξυπηρέτησης του κοινού εξ’ αποστάσεως.

“Ευχόμαστε σε όλους καλή δύναμη, ώστε να βγούμε αλώβητοι και από αυτήν τη δοκιμασία”, καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 784 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.