Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  12:15 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 17:44

Χιλιάδες προσλήψεις έρχονται στα σούπερ μάρκετ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανάγκη για νέες προσλήψεις

Η κατακόρυφη αύξηση της ζήτησης, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση του ωραρίου αλλά και τις άδειες ειδικού σκοπού που δόθηκαν, δημιούργησαν την ανάγκη για νέες προσλήψεις.

Σύμφωνα με το insider.gr, χιλιάδες έκτακτες προσλήψεις προσωπικού προχωρούν οι μεγάλες αλυσίδες σούπερ μάρκετ, προκειμένου ν’ ανταπεξέλθουν στην αυξημένη ζήτηση, τόσο στα φυσικά όσο και στα online καταστήματά τους.

Η κατακόρυφη αύξηση της κίνησης το τελευταίο διάστημα, σε συνδυασμό με τη διεύρυνση του ωραρίου αλλά και τις άδειες ειδικού σκοπού που δόθηκαν, δημιούργησαν την ανάγκη για περισσότερους εργαζόμενους. Στα παραπάνω έρχεται επίσης να προστεθεί η κόπωση και η ψυχολογική πίεση που έχουν υποστεί όσοι εργάζονται σε σούπερ μάρκετ την τελευταία περίοδο, οι οποίοι κλήθηκαν να δουλέψουν περισσότερες ώρες και μέρες. Η ανάγκη επομένως για ενίσχυση του προσωπικού κρίθηκε στις περισσότερες περιπτώσεις αναγκαία.

Από την πλευρά του πάντως και ο υφυπουργός Ανάπτυξης Νίκος Παπαθανάσης, σε δηλώσεις του, κάλεσε τα σούπερ μάρκετ να προχωρήσουν σε έκτακτες προσλήψεις λόγω των αυξημένων αναγκών της περιόδου.

Προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων σε όλη την Ελλάδα

Έτσι, η αλυσίδα Σκλαβενίτης, η οποία εκτός από τα φυσικά της καταστήματα έχει εξαγοράσει και την ιστοσελίδα caremarket.gr, προχωρά σύμφωνα με πηγές κοντά στην εταιρεία, άμεσα σε προσλήψεις με κάποιες μάλιστα να έχουν ξεκινήσει ήδη. Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι τη Δευτέρα η αλυσίδα ανακοίνωσε και τη συνεργασία της με την πλατφόρμα e-food, προς το παρόν μόνο για την περιοχή του Περιστερίου αλλά με την προοπτική να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές της Αττικής.

Σε προλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων στα καταστήματα του στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα, προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες και η ΑΒ Βασιλόπουλος. Η αλυσίδα διαθέτει επίσης και ηλεκτρονικό κατάστημα, το οποίο επίσης αναμένεται να ενισχυθεί.

Προσλήψεις σε διάφορες θέσεις σε καταστήματα της εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα αλλά και για το ηλεκτρονικό της κατάστημα, κάνει τέλος και ο όμιλος METRO που ελέγχει την αλυσίδα My Market.

agriniovoice.gr

Διαβάστηκε 2666 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.