Παρασκευή, 19η Απριλίου 2024  7:35 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 12:15

Το μήνυμα του Δημάρχου Ξηρομέρου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

25η Μαρτίου 1821.
Η ένδοξος μέρα της Εθνικής Παλιγγενεσίας. Η μέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου. Η μέρα, που ενωμένοι οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού

25η Μαρτίου 2020.
199 χρόνια αργότερα βρισκόμαστε σε έναν «ιδιότυπο πόλεμο»,από μια ασύμμετρη απειλή,την πανδημία από τον επικίνδυνο κορονοϊό COVID-19. Ένα πόλεμο που εμείς οι Έλληνες, σύσσωμοι και αλληλέγγυοι, σίγουρα θα κερδίσουμε, αλλά πρέπει να τον κερδίσουμε επιδιώκοντας όσο το δυνατό μικρότερες απώλειες.

Στα προληπτικά μέτρα που έχουν ληφθεί, συμπεριλαμβάνεται και η μη πραγματοποίηση επισήμων εορταστικών εκδηλώσεων για την εθνική μας επέτειο. Η ματαίωση των εορταστικών εκδηλώσεων, δεν απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.
Ας τιμήσουμε παράλληλα ,τους γιατρούς ,το νοσηλευτικό ,το λοιπό προσωπικό επιστημών Υγείας και διοικητικό προσωπικό των μονάδων υγείας που αγωνίζονται στο μέτωπο του κορονοϊού, μαζί με αυτούς που αγωνίζονται στον Έβρο υπερασπίζοντας τα σύνορά μας, ας τους τιμήσουμε μαζί με τους δημοτικούς υπαλλήλους που αγωνίζονται καθημερινά για την εξυπηρέτηση των δημοτών μας.

Ζήτω η ΕΛΛΑΔΑ…

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 934 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.