Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020 12:09

Το Αγρίνιο τιμά την 25η Μαρτίου – Έπαρση σημαίας στην πλατεία Δημοκρατίας από ολιγομελή τμήμα της Φιλαρμονικής (φωτο - βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η ματαίωση παρελάσεων, δοξολογίας και καταθέσεως στεφάνων για επιτακτικούς λόγους δημόσιας υγείας, ουδόλως απαξιώνει ή μειώνει τις οφειλόμενες τιμές προς τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, σήμερα το πρωί ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου έκανε την έπαρση της σημαίας και παιάνισε τον Εθνικό Ύμνο στην πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο.

Η μόνη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα είναι μόνο η κατάθεση στεφάνου στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα, με μέριμνα της Βουλής, από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον πρόεδρο της Βουλής κλπ.

sinidisi.gr

Πολυμέσα

Διαβάστηκε 967 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.