Πέμπτη, 18η Απριλίου 2024  8:16 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 21:34

Επίσημο! Οριστική διακοπή στη Basket League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Τέλος το πρωτάθλημα μπάσκετ για φέτος, καθώς μετά την τηλεδιάσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι 14 ομάδες που συμμετέχουν αποφασίστηκε η οριστική διακοπή.  Αναμονή για τις αποφάσεις που θα αφορούν τον πρωταθλητή και το ποιοι θα υποβιβαστούν.

Τίτλους τέλους στη φετινή σεζόν του πρωταθλήματος μπάσκετ έβαλαν οι 14 ομάδες που συμμετέχουν στη Basket League, στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (23/3).

Όλες οι ομάδες ήταν απόλυτα σύμφωνες πως υπό τις παρούσες συνθήκες, που έχουν διαμορφωθεί με την εξάπλωση του κορονοϊού, δεν μπορεί να παιχτεί μπάσκετ άρα δεν γίνεται να προγραμματιστεί η συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αυτό που δεν αποφασίστηκε ακόμα και θα γίνει γνωστό μετά από νέο κύκλο συζητήσεων τις επόμενες ημέρες, είναι το αν θα υπάρξει πρωταθλητής ή αν θα θεωρηθεί η σεζόν ως μη γενόμενη. Επίσης ζήτημα υπάρχει και με το αν θα υπάρξουν υποβιβασμοί ομάδων και προβιβασμοί αντίστοιχα, καθώς υπάρχει σενάριο ακόμα και για 16 ομάδες στη Basket League την ερχόμενη σεζόν.

Πριν από όλα αυτά όμως θα πρέπει να κατατεθεί επίσημα στην ΕΟΚ αλλά και στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, η απόφαση των ομάδων για οριστική διακοπή του φετινού πρωταθλήματος και να εγκριθεί με νομοθετική ρύθμιση και στη συνέχεια μένουν οι… λεπτομέρειες, οι οποίες πάντως μόνο ασήμαντες δεν είναι.

newsit.gr

Διαβάστηκε 2464 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.