Τρίτη, 16η Απριλίου 2024  5:35 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 21:33

Οριστικό! Η UEFA ανέβαλε επ’ αόριστον τους τελικούς σε Champions League και Europa League

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

O κορονοϊός τελικά… νίκησε και η UEFA ανακοίνωσε επίσημα πως αναβάλλει επ’αόριστον τους τελικούς του Champions LEague και του Europa League που ήταν προγραμματισμένοι για τον προσεχή Μάιο.

Την επίσημη αναβολή των τελικών των διοργανώσεών της ανακοίνωσε επίσημα η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Όπως αναφέρει στη λιτή ανακοίνωσή της η UEFA, οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση λόγω της κρίσης που έχει προκαλέσει σε όλα τα επίπεδα ο κορονοϊός.

Θυμίζουμε πως ο τελικός του Champions League ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 30 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Κωνσταντινούπολης (Ατατούρκ). Ο τελικός του Europa League είχε προγραμματιστεί να γίνει τρεις μέρες νωρίτερα, στις 27 Μαΐου, στο Γκντανσκ της Πολωνίας (Stadion Energa), ενώ δεν δόθηκαν καινούργιες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή τους.

 
newsit.gr
Διαβάστηκε 2339 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.