Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:07 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 21:05

Μάριος Δαρβίρας — ❝Δως' μου μια αιτία❞ — Νέο hit - Single & Video Clip!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ανερχόμενος ερμηνευτής Μάριος Δαρβίρας, που έγινε viral στο διαδίκτυο όταν τραγούδησε με πλανόδιο μουσικό στο Μοναστηράκι, πράξη για την οποία βραβεύτηκε από τους συναδέλφους του, μας παρουσιάζει το πρώτο του δισκογραφικό βήμα στη μουσική και μας υπόσχεται μόνο τα καλύτερα για το καλλιτεχνικό του μέλλον.

Ο Μάριος κατάφερε τελικά να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με τη στήριξη του συνθέτη Νίκου Τερζή, ο οποίος του εμπιστεύτηκε μια δυναμική μπαλάντα με τίτλο «Δως μου μια αιτία» σε στίχους της Natali, που θα σας κερδίσει από το πρώτο άκουσμα.

Το ατμοσφαιρικό video clip που ντύνει οπτικά το νέο τραγούδι του Μάριου Δαρβίρα, σκηνοθέτησαν οι PickCodes και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Έκπληξη αποτελεί η συμμετοχή της Μαρίας Μιχαλοπούλου, του μοντέλου που γνωρίσαμε στο reality μόδας «Greece’s Next Top Model».

Κυκλοφορεί από τη Spicy!

--

The Spicy Effect SA

62, Salaminos Str. & Sof. Venizelou,

15232 Chalandri, Athens, Greece

Διαβάστηκε 2321 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.