Παρασκευή, 29η Μαρτίου 2024  12:38 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 19:02

Super League: Αποφάσεις έως αρχές Απριλίου, πιθανό restart τέλη Μαϊου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με τις παρούσες συνθήκες θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να έχουμε δράση στην ελληνική Λίγκα τον Απρίλιο και ένα πιθανό σενάριο είναι για Μαϊο και πιθανώς προς τα τέλη του.

Σε αυτήν την φάση να ξεκαθαρίσουμε πως οριστικές αποφάσεις δεν υφίστανται. Θα προκύψουν από την τηλεδιάσκεψη που θα γίνει είτε τέλη Μαρτίου (ο αρχικός προγραμματισμός για εκεί πήγαινε) είτε το αργότερο έως αρχές Απριλίου. Με τα τωρινά δεδομένα και με την κατάσταση με τον covid-19 κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο παραμένει να υπάρξει επανέξαρξη του πρωταθλήματος μες στον Μαϊο και ειδικότερα προς τα τέλη του. Σε μία τέτοια περίπτωση πάντως η σεζόν θα τραβήξει και μετά τον Ιούνιο…

Ένα άλλο σενάριο πάντως που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν να γίνουν λιγότεροι αγώνες στα πλέι οφ και τα πλέι άουτ… Εν αναμονή των τελικών αποφάσεων λοιπόν.

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 2110 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.