Πέμπτη, 28η Μαρτίου 2024  7:15 μμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 23:52

Νέο πρόγραμμα αποκομιδής λόγω κορονοϊού

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με την απαγόρευση της κυκλοφορίας και τον περιορισμό της μετακινήσεων είναι γεγονός πως οι όγκοι των απορριμμάτων θα περιοριστούν σημαντικά και η συλλογή των σκουπιδιών θα μειωθεί ή θα μετατοπιστεί για τις νυχτερινές ώρες. Ήδη πολλοί δήμοι έχουν εκδώσει προσωρινό πρόγραμμα.

Οι τοπικοί φορείς έχουν ήδη στείλει επιστολές στους εργολάβους Καιρίδης ΑΕ, όμιλος Κωστούλας ΑΕΒΕ, Ελληνική Ανακύκλωση, Ενακτ και Διον, εταιρείες οι οποίες συνεργάζονται με αρκετούς δήμους και κοινότητες για να μην αναβάλλουν την αποκομιδή των απορριμμάτων επ΄αόριστον όπως και ακούστηκε στους επιχειρηματικούς κύκλους. Επιπλέον σύμφωνα με το υπουργείο περιβάλλοντος οι συμβάσεις με τις ιδιωτικές εταιρείες δεν θα παγώσουν αλλά θα παραμείνουν ως έχουν. Για αυτό το λόγο σε αρκετές περιοχές θα δουλεύουν νύχτα τα συνεργεία με στόχο την καθαριότητα και την υγιεινή διαφορετικά θα επιβληθούν κυρώσεις. 

Διαβάστηκε 1097 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.