Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 16:39

Λειτουργία του ΔΙΕΚ Μεσολογγίου έως 10 Απριλίου 2020

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας και Υγείας, η οποία ορίζει την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης πραγματοποίησης δια ζώσης μαθημάτων και στα Δημόσια ΙΕΚ, για το χρονικό διάστημα έως και 10.4.2020.

Θυμίζουμε τους ενδιαφερόμενους, ότι το Δημόσιο ΙΕΚ Μεσολογγίου στο πλαίσιο εναρμόνισης της καθημερινής λειτουργίας του, σύμφωνα με την Π.Ν.Π. (ΦΕΚ A’ 55/11.03.2020) για τα μέτρα αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού COVID-19 και της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του, με σκοπό την όσο το δυνατό μείωση των περιπτώσεων εξυπηρέτησης των ενδιαφερομένων με φυσική τους παρουσία, έχει ενεργοποιήσει και την επικοινωνία μέσω της υπηρεσίας Skype®. Μπορείτε να μας βρείτε στο Skype με το όνομα iekmesologgiou και να μας καλέσετε για να σας εξυπηρετήσουμε.

Φυσικά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν για την εξυπηρέτησή τους είτε να καλούν στα τηλέφωνα 26310 50100, 50101 είτε να στέλνουν email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οι ώρες για την εξυπηρέτηση του κοινού με φυσική παρουσία στη Γραμματεία του ΙΕΚ, έχουν οριστεί από τις 2:30 το μεσημέρι έως 6:30 το απόγευμα.

Διαβάστηκε 937 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.