Σάββατο, 20η Απριλίου 2024  1:26 πμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020 13:21

Έτσι δίνει τη μάχη ένας Αγρινιώτης αστυνομικός στον Έβρο: “Δεν θα περάσει κανείς» (φωτό)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο «πόλεμοι» είναι σε εξέλιξη το τελευταίο διάστημα για τη χώρα μας. Ένας ασύμμετρος στον Έβρο και αυτός με τον αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό.
Και αν στη δεύτερη περίπτωση οι ήρωες είναι οι γιατροί και οι νοσηλευτές, στην πρώτη είναι ο στρατός και οι αστυνομικοί που δίνουν τη μάχη για να ανακόψουν την, μεθοδευμένη από την Τουρκία, προσπάθεια των μεταναστών να περάσουν τα ελληνικά σύνορα.
Σε αυτή τη μάχη συμμετέχουν και πολλοί αστυνομικοί από το Αγρίνιο. 20 έφθασαν χθες στον Έβρο, άλλοι είχαν πάει τις προηγούμενες ημέρες. Ένας από αυτούς , ο Κώστας Καραπιπέρης, ανήρτησε εικόνες από την καθημερινότητα, εικόνες ενδεικτικές και αποκαλυπτικές. «Σε συνθήκες επιβίωσης, κόντρα στην υγρασία και το κρύο…Ο δυνάμεις της αστυνομίας και του στρατού σε πλήρη επαγρύπνηση! Δεν θα περάσει κανείς».

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 896 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.